Inspiration? Motivation?

Föreläsningar och workshops
Vi erbjuder föreläsningar och workshops med fokus på kundservice och kundsupport. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter vi samlat på oss genom åren.
Kontakta oss

Föreläsningar

Vi kan erbjuda flera olika föreläsningar eller workshops för att inspirera och ge insikter till din ledningsgrupp, din verksamhet eller till ditt team.

Att involvera och inkludera alla berörda i lösningen av en problemställning eller få belyst frågor och problem ur flera olika perspektiv är något som är viktigt för engagemanget.

Vi kan erbjuda ett antal standardföreläsningar men även skräddarsy i en mer workshop lik aktivitet för just din verksamhet.

Vi erbjuder föreläsningar inom bl a

  • Bemanningsplanering
  • Projektledning
  • Krishantering
  • Tillgänglighet och kundupplevelser
  • Organisationsförändringar
  • Grunderna i ett upphandlingsprojekt

Föreläsningen är en mer avskild aktivitet men för att involvera och inkludera alla berörda i lösningen av en problemställning eller få belyst frågor och problem ur flera olika perspektiv så är workshopformen att föredra.

Workshop

En workshop från ett par timmar till en heldag kan oftast på ett effektfullt och agilt sätt identifiera problem, peka utlösningsalternativ och ge en fortsatt aktivitetsplan. Vi erbjuder lång erfarenhet från att sätta samman, genomföra och dokumentera en workshop.

Varje workshop blir unik för just din verksamhet och din problembild. För att få bästa effekt av workshopen vill vi alltid genomföra en nulägesanalys före.

Intresserad? Kontakta oss

1 + 6 =